Autamme Sinua kasvattamaan yritystäsi Inbound Marketing- menetelmän avulla

Markkinoitpa sitten yrityksille tai kuluttajille Internet markkinointi toimii. Asetamme yhdessä realistiset tavoitteet ja teemme kaikkemme, että ne toteutuvat. Sinulla on oma henkilökohtainen vastuuhenkilö, joka omistautuu takaamaan hyvän menestyksen.

Jo kohtuullisella panostuksella kuukaudessa pääsee hyvään vauhtiin. Koska Internet markkinointi on pitkäjänteistä toimintaa tyypillisesti sopimuskaudet ovat 6-18 kk pitkiä. Jo tuona aikana tulokset alkavat näkyä ja investoinnin tuottoaste voidaan laskea. Takaamme, että se on hyvä.

Mitä Inbound Marketing- prosessi pitää sisällään?

Inbound Marketing- prosessin perusperiaate on yksinkertainen: lisätään liikennettä -> kasvatetaan todellisten potentiaalisten asiakkaiden osuutta liikenteestä -> hoidetaan potentiaalisia asiakkaita -> muutetaan yhä suurempi osa potentiaalisista asiakkaista ostaviksi asiakkaiksi. Lisäksi annetaan innokkaimmille asiakkaille työkalut toimia liiketoimintasi edistäjinä.

  • Tuotetaan ja markkinoidaan arvokasta, sisältöä
  • Kaikki sisältö optimoidaan hakukoneita varten
  • Käytetään aktiivisesti sähköpostimarkkinointia
  • Tehdään toimenpiteitä sosiaalisessa mediassa, kuten Facebook, LinkedIn, Twitter
  • Muutetaan potentiaaliset asiakkaat ostaviksi asiakkaiksi hoitamalla aktiivisesti heitä
  • Tarpeen mukaan voidaan käyttää myös maksullista hakukonemarkkinointia
  • Seurataan tuloksia, opitaan ja toistetaan

 

Ota käyttöösi menetelmä, prosessi ja ohjelmisto

Inbound Marketing on prosessi, jota tehdään pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti. Tuloksia mitataan ja raportoidaan kuukausittain. Tarjoamme käytöösi tarvittavat henkilöresurssit ja kaikki osa-alueet yhdistävän Inbound Marketing- ohjelmiston.

Varaa heti ilmainen konsultointi